Get Your Tech Issues Solved. Call Toll-Free: 1-855-241-0746
  • maya-kuffel

    I have several email accounts, gmail, yahoo, hotmail, and qwest. This problem started when Qwest took over my Windows Live accounts. When i forward a message that has both text and images such as pictures the text arrives okay but there is only blank places where the picture should be. This problem started about the same time I installed Internet Explored 9.

    Category : Browser

    asked on 5th Aug, 2011 | 1 Answers | Log in to answer

uttam
ans

Did you try another browser to identify if it is just a browser issue. You can try the steps as mentioned in http://www.askiyogi.com/internet-internet-programs/5785.html which is given below and then check again. Try to use another browser as well. You can go through some steps as given in the link http://support.microsoft.com/kb/283807 as per the reason why the picture is not displayed.

Suggestion 1: Reset Internet Explorer settings

1. Please open Internet Explorer, click "Tools", and click "Internet Options".
2. Switch to the "Advanced" tab.
3. Refer to "Reset Internet Explorer Settings" section, and click "Reset".
4. Click "Close" when the resetting process is complete.
5. Close Internet Explorer and restart it.


Suggestion 2: Run IE without Add-ons

1. Click Start, All Programs, Accessories, System Tools, Internet Explorer (No Add-ons).
2. Visit website in this IE.

Suggestion 3: Try to use the compatibility mode.
Suggestion 4: Click Tools>Options>Advance>disable third party browser extension.

Suggestion 5: Try a Clean Boot


1. Click Start, type MSCONFIG in the Search Bar and Press Enter to start the System Configuration Utility.
2. Click the Services tab, check the Hide All Microsoft Services box and click Disable All (if it is not gray).
3. Click the Startup tab, click Disable All and click OK.
4. Restart the computer and test the issue.

Please monitor the system in the Clean Boot environment. If the problem does not occur, it indicates that the problem is related to one application or service we have disabled. You may use the MSCONFIG tool again to re-enable the disabled item one by one to narrow down the problem.


Here’s to Good Karma

Log in to reply